Betingelser

Produkt
Nettbasert Takstmann utdanning.
Varighet: 3 måneder.
Der kan stilles krav om praktisk opplæring i tillegg til nettstudiet.

Pris: 26000,-
Påmeldingsgebyr: 3.500,-
Bemerk påmeldingsgebyr er en seperat tjeneste bestående av kontortjenester fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner.

TOTAL: 29.500,-

Begrenset antall plasser.

Student kan velge mellom 2 betalingsmuligheter:

Faktura
TOTAL: 29.500,-
14 dages betalingsfrist for private.
1 ukes betalingsfrist for bedrifter.

Faktura må betales senest på oppstartsdato. Dette kan gi kortere betalingsfrist ved sen bestlling.

Delbetaling
3.000,- per måned i 18 måneder.
Totalbeløp 54.000,-

Ved misligholdelse av delbetaling må det fulle beløp betales umiddelbart.

Ved påmelding er student forpliktet til å:

• Betale for studie innen betalingsfrist utløper.
  • Betale for studie selv hvis student ikke fullfører studie.

Angrefrist

Privat:
Angrefristen for bestilling av utdanning utløper 14 dager etter påmelding.
Avmelding skal skje via kontaktformular på takstskolen.no/kontakt eller via angreskjema senest innen angrefrist utløper.

Last ned angreskjema her:
takstskolen.no/angreskjema.pdf

Angreretten på utdanning bortfalder:

1. Ved levering av logg inn opplysninger til nettstudie, uansett om de blir tatt i bruk eller ikke av student.
  2. På oppstartsdato av utdanning.

Angrerettn bortfalder i henhold til angrerettloven § 22. Unntak fra angreretten.

c) tjeneste etter at tjenesten er levert, dersom levering har begynt med forbrukerens uttrykkelige forhåndssamtykke, og forbrukeren har erkjent at angreretten vil gå tapt når den næringsdrivende har oppfylt sine forpliktelser etter avtalen.
n) levering av digitalt innhold som ikke leveres på et fysisk medium, dersom leveringen er begynt med forbrukerens uttrykkelige samtykke og forbrukeren erkjenner at angreretten dermed går tapt.

Det er ingen returrett på påmeldingsgebyr etter påmelding i henhold til angrerettloven § 22. Unntak fra angreretten.

e) levering av varer som er fremstilt etter forbrukerens spesifikasjoner, eller som har fått et tydelig personlig preg.

Bedrift:
Angreretten bortfalder ved bestilling.
Bedrifter er ikke omfattet av Angrerettloven.

Oppstart/Levering
Utdanning kan startes når logg inn opplysninger er levert. Levering av logg inn opplysninger laves senest på opplyst oppstarts dato.

Det kreves student setter opp statisk offentlig IP adresse i forbindelse med levering.

Takstskolen kan frata student tilgang til utdanning uten kompensasjon eller varsel ved manglende betaling, mistanke om misbruk, overtredele av takstskolens etiske retningslinjer eller misvedligeholdelse av betingelser.

Utdanning omfatter:

• Norsk Standard (NS) NS 3600, NS 3424, NS 3940.
  • Våtrom
  • Brannsikkerhet
  • Grunnleggende undervisning i TEK 17
  • Fuktskader i Norske boliger
  • Miljøskadelige stoffer i bygg.

Vi forbeholder oss retten til å endre kursinnhold og betingelser uten varsel.

© Copyright.
Det er ikke tillatt å printe innhold fra utdanning, eller dele innhold med tredjepart uten skriftlig tillatelse. Innhold er copyright beskyttet.

Det er ikke tillatt å bruke takstskolens navn eller logo som takstmann i forbindelde med tjenester eller på rapporter uten skriftlig tilladelse.

Det er ikke tillatt å bruke takstskolens navn eller logo som bevis for utdanning. Dette leveres av Notakst.

Ansvar og forsikring
Student/utdannet takstmann er selv juridisk og økonomisk ansvarlig for feil og skader som laves i forbindelse med utførelse av takstmann oppgaver, samt alle økonomiske (og andre) krav fra kunder og forsikring mm.

Sertifisering

Regler for Notakst medlemskap og sertifisering fastsettes av Notakst.
Org nr. 921 573 324.

Medlemskap og sertifisering.

Pris:
Betaling for første år er inkludert i prisen for utdanning.

Normalpris:
1499,- per kvartal.

Pris for NOTAKST medlemskap og Takstmann sertifisering fastsettes hvert år den 1. januar.

Medlemskap og sertifisering har en gyldig varighet fram til den 1. januar hvert år, og skal fornyes hvert år.